Prosjekt Gourmet mann
Følgere
Bloggarkiv
▼
2009
(8)
►
februar
(2)
▼
januar
(6)
Grattis Geir Skeie!!
HEIA Geir Skeie !!
Mandags middan
Lørdag's middag
Focaccia
Første møte!
Bidragsytere
Øyvind
~ Vegard ~
lørdag 17. januar 2009
Lørdag's middag
Reinsdyr plomme med rå stekte gulrot staver, charlotteløk kompott og rødvins glace!
Rinsdyrplomma ble stekt i 1t og 10 min på 85 grader til den var 54 grader, super digg.
Etterpå, masse vaniljeis og bringebær- og jordbær sorbet :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar